25 يناير 2015

شرح اللقيمة الحارقة للدكتور محمد الهاشمى

كتير سمعوا عن اللقيمة الحارقة للدكتور محمد الهاشمى لكن مش فاهمين هيا ايه وازاي

بتعتمد في الاساس علي الشوكلاتة والموز وزبادي اكتيفيا وممكن بدل الموز اللب السوري لما بتختلط الشوكلاتة مع زبادي اكتيفيا مع الموز او اللب السوري بتزود الحرق في الجسم لمدة 3 اسابيع قدام وببتناول اسبوع من كل شهر مش اكتر عشان جسمنا ميتعودش ازاى بقي دا المهم نص زبادي اكتيفيا ولازم يكون انتاج يوم او يومين او 3 كحد اقصي هاخد نص كوباية زبادي اكتيفيا وعليها مكعب شوكلاتة دارك 10 جرام لازم تكون شوكلاتة داارك و0 جرام مش اكتر وعليهم نص فنجان لب سوري او نص موزة صغيرة وهنكررها 3 مرات في اليوم لو بالموز ومرتين لو باللب وهيكون فرق التوقيت بينهم 3ساعات

وهقولكم مثال مثلا الفطار ربع رغيف وبيضة اوجبنة وبعد 3 ساعات تاخدوا نص زبادي اكتيفيا مع 10 جرام شوكلاتة دارك مع نص فنجان لب سوري او نص موزة صغيرة وتكرروا اللقيمة دي 3 مرات كل ساعتين او 3 لو هتستعملوا الموز اومرتين كل 3 او4 ساعات لو هتستعملوا اللب السوري وبعدها بساعتين هتتغدوا عاادي من اكل البيت بحجم كوب ونص من اكل البيت ويفضل لقيمة العشا ممكن تكون زي الفطار

اللقيمة الحارقة دي للناس اللي بتاعني من ثبات الوزن وضعف الحرق ودلوقت هنزل صور توضح اكتر
corona
شوكولاتة دارك كورونا

دانون
زبادى اكتيفيا

محمد الهاشمي
اللقيمة الحارقة

اللقيمة الحارقة
اللقيمة الحارقة

اللقيمة الحارقة
رجيم اللقيميات


ليست هناك تعليقات

ملحوظة: يمكن لأعضاء المدونة فقط إرسال تعليق.

جميع الحقوق محفوظة لــ مجلة رسالة 2015 ©